Over ons

Onze missie

Onze missie is om een bijdrage te leveren aan dat mensen met plezier bewegen, hun lichaam beter leren kennen en hun lichamelijke klachten minimaliseren. De belangrijkste maatstaf is immers de mate waarop we ons vrij kunnen bewegen en een actief leven kunnen leiden zonder enige pijn.

 

Over Wilma’s Pilates & Essentrics studio

Wilma’s Pilates & Essentrics studio is begonnen als een zelfstandige Pilates studio en inmiddels uitgegroeid tot een Pilates & Essentrics studio met een gevuld lesrooster en twee instructrices:

  • Wilma Schooneman (Pilates instructrice en Essentrics instructrice (level 4))
  • Nicole Zwartelee (Pilates instructrice)

 

Over Wilma

Mijn naam is Wilma Schooneman en 16 jaar geleden begon ik met Pilates. Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik in aanraking met Essentrics,(ik was een van de eersten die in Amsterdam teachertrainingen volgde ) en deze training heeft nog steeds veel invloed op de manier waarop ik nu naar het menselijk lichaam en bewegen kijk.

 

Voordat ik aanraking kwam met Pilates en Essentrics ben ik gediplomeerd instructrice geweest voor Aerobics, Steps, Bodyshape, Callanetics, Spinning en Tae Bo.

Zowel Pilates en Essentrics zijn een grote passie voor mij en het blijft een uitdaging om de doelen van klanten te bereiken en die zijn voor ieder anders,want deze trainingen zijn geschikt voor mensen met blessures en klachten,maar ook voor sporters die beter willen presteren in hun eigen sport.

Een informele sfeer, gezelligheid en een kop koffie na de les vind ik erg belangrijk.